İslim Kebabı Yanına Ne Gider
  1. Anasayfa
  2. Yemek Tarifleri

İslim Kebabı Yanına Ne Gider

0

İslim Kebabı Yanına Ne Gider ?

Özel davetler veya eve gelecek olan misafirler olduğu zaman genel olarak en çok yapılan yemekler arasında islim kebabı yer alıyor. İslim kebabını yapmak gerçekten zahmetlidir fakat yapıldıktan sonra ortaya harika lezzet çıktığı zaman bu zahmete değiyor. Bu yemeği genel olarak hem görselliğe hem de yemeğin lezzetine önem verenler tarafından çok tercih edilmektedir. İslim kebabı genel olarak yaz ayında en çok yapılan yemek türlerinden birisidir ve yanına da güzel yemek yaparsanız ortaya gerçekten harika lezzet çıkacağından emin olabilirsiniz. O zaman yapmış olduğumuz islim kebabının yanına başka neler yapabiliriz ?

İslim Kebabı Yanına Ne Gider

Pirinç Pilavı 

İslim kebabı yapıldığı zaman akla ilk gelen yemekler arasında tabiki de tereyağı ile yapılan pirinç pilavı geliyor. Çünkü et yemekleri ile pirinç pilavı gerçekten harika oluyor. Bu yüzden sizler de islim kebabının yanına ne yapsam diye düşünüyorsanız pirinç pilavını tercih edebilirsiniz.

Patates Püresi

Patates püresi genel olarak kebap yapıldığı zaman sıkça tercih edilen muhteşem lezzetlerden birisidir. Özellikle patates püresini yaptığınız zaman içerisine az miktar da kaşar peyniri rendelerseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Yayla Çorbası

İslim kebabı bir ana yemektir ve bu yüzden yanına mutlaka başlangıç olarak çorba yapmamız gerekiyor. Çorba olarak da yayla çorbasını seçebilirsiniz. Yayla çorbasının üzerine naneli bir sos yaparsanız daha lezzetli yapmış olursunuz.

İslim Kebabı Yanına Ne yapsam

Humus

İslim kebabının yanına yapabileceğiniz lezzetler arasında humus yer almaktadır. Eğer humusun nasıl yapıldığını biliyorsanız yapmış olduğunuz islim kebabının yanına tercih edebilirsiniz.

Cacık

Hem islim kebabı hem pirinç pilavını yaparak ve en son da buz gibi cacık tercih ederseniz ortaya gerçekten harika menü çıkarmış olursunuz. Cacığınızı daha lezzetli yapmak istiyorsanız biraz zeytinyağı ve nane eklerseniz daha güzel olacaktır.

Merhaba benim adım derya. Yaşım 19 ve üniversite 1 okumaktayım. Makale yazmayı çok sevdiğimden dolayı bilgituneli.com sitesine makale yazmaktayım. Arkadaşlarımla beraber sinemaya gitmeyi çok seviyorum ve en korktuğum hayvan köpektir.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir