Köftenin Yanına Ne Gider
  1. Anasayfa
  2. Yemek Tarifleri

Köftenin Yanına Ne Gider

0

Köftenin Yanına Ne Gider ?

Türk mutfağında biliyorsunuz ki köftenin yeri gerçekten çok farklıdır ve günümüzde et yemekleri olarak akla gelen ilk yemek köfte oluyor. Özellikle misafir ağırlayacağınız zaman oluşturacak menülerin başında köfte varsa bu yemeğin yanına da çok güzel yemekler yaparak menünüzü daha kuvvetli hale getirebilirsiniz. Aynı zaman da köfte protein açısından da zengin olduğundan dolayı hem büyükler hem de çocuklar tarafından çok tercih edilmektedir.

Köftenin Yanına Ne Gider

PİLAV – MAKARNA

Köfte dediğimiz zaman aklımıza gelen ilk yemek makarna veya pilav gelmektedir. Köfte de biliyorsunuz ki çocuklar tarafından çok sevilmektedir ve sizler de köftenin yanına güzel bir spagetti makarna yaparsanız çok güzel menü oluşturmuş olursunuz.

PATATES KIZARTMASI – PATATES PÜRESİ

Köfte hem kızartması hem de sulu yemeği yapılmaktadır ve eğer sizler izmir köftesi yapacaksanız o zaman hanımlar bunun yanına isteyenler patates kızartması isteyenler de patates püresi yapabilir.

Köftenin Yanına Ne yapsam

KAŞARLI MANTAR YA DA MANTAR SOTE

Köftenin yanına yapabileceğiniz en lezzetli yemek türlerinden birisi de kaşarlı olarak yapabileceğiniz mantar veya mantar sotedir. Fakat sizlere tavsiyem hanımlar mantar sotenizi hazırlayın ve daha sonra fırına kaşarlı peynir olarak atın bu şekilde emin olarak harika lezzet ortaya çıkaraksınız.

SEBZE GRATEN

Köfte biliyorsunuz ki bir et yemeği olduğundan dolayı yanına mutlaka sebze türü yemek yapılması daha doğru olacaktır. Bu yüzden sebze graten şeklinde bir yemek hazırlayıp köftenizin yanına tercih edebilirsiniz.

Adım Erman ve 23 yaşındayım. Açıktan hem üniversite okuyorum hem de boş zamanlarım da makale yazıyorum. Kitap okumayı aşırı çok severim ve arkadaşlarımla bir şeyler yapmaya bayılırım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir