Rüyada Dondurma Yemek Ne Anlama Gelir ?
  1. Anasayfa
  2. Rüya Tabirleri

Rüyada Dondurma Yemek Ne Anlama Gelir ?

0

Rüyada dondurmak yemek genel olarak birden fazla anlama gelmektedir ve burada önemli olan konu rüyada dondurmanın eriyip erimediğidir. Eğer yediğiniz zaman dondurma erimiyorsa o zaman çok bereketli günler geçirmeye başlayacağınıza , eriyorsa o zaman da hayallerinizin alt üst olacağına ve hayallerinize bir türlü kavuşamayacağınıza işaret eder.

Rüyada Beyaz Dondurma Yemek

Rüyada beyaz dondurma yediğinizi gördüyseniz , gerçek yaşam da çok güzel gelişmeler yaşayacağınıza , daha öncelerden beklemiş olduğunuz kısmetli haberi alacağınıza ve bu haberden sonra çok mutlu olacağınıza delalet eder. Aynı zaman da güzel başarılar elde edeceğinize ve istemiş olduğunuz şeylere erişeceğinize işaret eder.

Rüyada Dondurma Yemek Ne Demek

Rüyada dondurma yemek , alacağınız mutlu bir haberden dolayı çok sevinçli olacağınıza , güzel haberlerin tez zamanda size ulaşacağına , bu haberin uzaktan birisinden geleceğine yorulur. Bazı rüya yorumcularına göre ise ; güzel bir geleceğinizin olmasına , hayırlı kısmetlerle karşılaşmaya delalet eder.

Rüyada Külahta Dondurma Yeme

Rüyada külahta dondurma yeme görmek , Bu rüya genel olarak bereket gibi anlamlara gelmektedir. Rüyayı gören kişinin işlerinde yeni gelişmelerin olmasına ve yaşanacak bu gelişmelerden dolayı yeni başarılara imzalar atacağınıza işaret eder. Olumsuz olarak bakacak olursak dondurmayı yerken dondurma eriyorsa o zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağınıza , işlerinizde bir türlü başarılı olamayacağınıza yorulur.

Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma aldığınızı gördüyseniz , kısmetinizin yakın zaman içerisinde açılacağına , bereketli bir döneme adım atacağınıza , renkli dondurma aldığınızı gördüyseniz o zaman kurmuş olduğunuz hayallerinize yakın zaman içerisinde kavuşacağınıza işaret eder. Bazı rüyacılara göre ise , bekarsanız evlenmek isteyeceğinize ve hayırlı kısmetler bulacağınıza yorulur.

Rüyada Renkli Dondurma Yemek

Rüyada renkli dondurma yemek , istemiş olduğunuz şeylerin gerçekleşeceğine , başka birisine alıyorsanız o zaman birden fazla kişiye iyilik yapacağınıza ve bu insanları çok mutlu edeceğinize delalet eder. Aynı zaman da hayatınızda sıkıcı olaylar yaşıyorsanız bunların artık biteceğine ve heyecanlı günler geçirmeye başlayacağınıza işaret eder. Bazı rüyacılara göre ise ; hayatınızda çok sürpriz şeylerin yaşanacağına ve bunlara çok şaşıracağınıza yorarlar.,

Merhaba benim adım derya. Yaşım 19 ve üniversite 1 okumaktayım. Makale yazmayı çok sevdiğimden dolayı bilgituneli.com sitesine makale yazmaktayım. Arkadaşlarımla beraber sinemaya gitmeyi çok seviyorum ve en korktuğum hayvan köpektir.

Yazarın Profili