Ispanak Çorbasının Yanına Ne Gider
  1. Anasayfa
  2. Yemek Tarifleri

Ispanak Çorbasının Yanına Ne Gider

0

Ispanak Çorbasının Yanına Ne Gider ?

Kış mevsiminde çokça tercih edilen ve aynı zaman da yemek kültürün de en önemli yere sahip olan ıspanak içerisinde bol miktarda besin değeri olduğundan dolayı herkes tarafından tüketilmesi gereken sebzelerden birisidir. Ispanağın yemeği , böreği ve salatası gibi çeşitleri yapılmaktadır. Fakat bizler bu yazımızda ıspanak çorbasının yanına neler gider ? ona bakacağız. Ispanak çorbası içerisin de bol miktarda protein bulunur ve doyurucu özelliği vardır. Bu başlangıç çorbası olduğundan dolayı yanına ana yemeklerden birisini yapmamız daha doğru seçim olur. İşte hafif olarak tercih edilecek yemekler ve salatalar ;

Ispanak Çorbasının Yanına Ne yapsam

HAŞLANIŞ SEBZE SALATALARI

Ispanak çorbası yaptığınız zaman yanına ana yemek yapmak istemiyorsanız o zaman haşlama sebzelerden harika salatalar yapabilirsiniz. Bu sebze salataları brokoli , börülce veya patates salatası olabilir.

YAPRAK SARMA

Zeytinyağlı olarak tercih edilen yaprak sarması genel olarak ege bölgesinde daha meşhur olmaktadır. Yapımı biraz zordur fakat yapılınca ortaya gerçekten harika lezzet çıkıyor diyebiliriz. Sizler de yapmış olduğunuz ıspanak çorbasının yanına yaprak sarması yapabilirsiniz.

Ispanak Çorbasının Yanına Ne Gider

TAVUK BAGET

Ispanak çorbasının yanına hem doyurucu hem de protein değeri fazla yemek arıyorsanız o zaman tavuk baget iyi seçim olabilir. İsteyenler tavuk bageti fırında isteyenler de haşlama olarak tüketebilir.

PİYAZ

Ispanak çorbasının yanına ara soğuk olarak yapacağınız harika salata türlerinden birisi de piyaz olmaktadır. Bol malzemelerle hazırlayacağınız piyazı sofranıza ilave ederek harika görüntü de elde etmiş olursunuz.

PATATES SALATASI

En son olarak hanımlar salata tercih edecekseniz o zaman patates salatası ile ıspanak çorbası çok iyi gideceğinden emin olabilirsiniz.

Merhabalar benim adım sevilay ve yaşım 20. Şuanda üniversite de bilgisayar mühendisliği okumaktayım ve boş zamanlarım da bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir