Rüyada Randevu Görmek Ne Anlama Gelir ? Tabiri
  1. Anasayfa
  2. Rüya Tabirleri

Rüyada Randevu Görmek Ne Anlama Gelir ? Tabiri

0

Rüyada randevu görmek , gerçek yaşam da karşınıza çıkacak olan hayat zorluklarına rağmen yıkılmadan dimdik durarak her şeyin üstesinden geleceğinize , karşınıza çıkacak olan fırsatları ise en iyi şekilde değerlendireceğinize , işlerinizi tekrardan yoluna sokacağınıza , ailenizin size vereceği maddi destekten dolayı hayatınızın daha iyi olacağına delalet eder. Rüyayı gören kişi eğer bekarsa o zaman aşk kapılarının sonuna kadar açılmasına , mutlu bir hayata kavuşacağına , sizi çok sevecek birisi ile tanışacağınıza ve iş yaşantınızda ise yeni işlere başvurular yapacağınıza alamet eder.

Rüyada Randevu Vermek

Rüyada randevu verdiğinizi gördüyseniz , gerçek yaşamda da randevu vermiş olduğunuz kişi ile buluşacağınıza , hayatınızda önemli kararlar alacağınıza , en yakın arkadaşlarınızla beraber güzel işlere adım atacağınıza , düzeniniz de değişiklikler yapacağınıza alamet eder. Aynı zaman da evliyseniz aşkınızın tekrardan yeşereceğine , eşinizle beraber güzel vakitler geçireceğinize yorulur.

Rüyada Randevu Almak

Rüyada randevu almak , gerçekte hastalığınız varsa kısa zaman içerisinde şifa bulacağınıza , eğer dişçiden randevu aldığınızı görürseniz , hiç beklemediğiniz bir anda başınıza gelecek olan sıkıntılara , para konusunda sıkıntılar içerisinde olacağınıza , sevmiş olduğunuz kişi ile görüşmek için randevu almak , dostlarınızla beraber güzel vakitler geçirmeye ve tatsız , tutsuz olan yaşantınıza son vermeye işaret eder.

Rüyada Randevu Kaçırmak

Rüyada randevuyu kaçırdığınızı gördüyseniz , geleceğiniz için karşınıza çıkacak olan fırsatları bir anda kaçıracağınıza , büyük pişmanlıklar içerisinde olacağınıza ve iş yaşantınızda ise terfi almayı beklerken bir hatadan dolayı bunun olmamasına , maaş konusunda ise gecikmelerin yaşanacağına delalet eder.

Merhabalar benim adım sevilay ve yaşım 20. Şuanda üniversite de bilgisayar mühendisliği okumaktayım ve boş zamanlarım da bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir