Rüyada Oğlumu Görmek Ne Anlama Gelir Kısaca Tabiri
  1. Anasayfa
  2. Rüya Tabirleri

Rüyada Oğlumu Görmek Ne Anlama Gelir Kısaca Tabiri

0

Rüyada oğlumu görmek , bu rüya genel olarak kişi için pek hayırlı ve güzel rüya olarak yorumlanmaz. Hem iş hem de aile yaşantınızda bazı sıkıntılı zamanlar geçireceğinize , zor dönemden geçeceğinize , başınıza gelecek olan sorunlarla baş etmek zorunda kalacağınıza , etmiş olduğunuz her adım size kötü geleceğine , çok emek vererek ortaya koyduğunuz çalışmalarınızın size yarardan çok zarar getireceğine ve aile yaşantınızda yaşanacak olan tartışmalara işaret eder.

Rüyada Oğlumu Asker Görmek

Rüyada oğlumu asker olarak görmek , gerçek yaşam da yaşayacağınız birden fazla sorunlara , içerisine düşeceğiniz sıkıntılara ve bu sıkıntılardan dolayı moralinizin bozuk olmasına yorulurken bazı durumlar da ise bu rüya kişi için çok hayırlıdır. Bol kazançlı bir dönemden geçeceğinize , farklı insanlarla tanışacağınıza ve işlerinizin her zaman yolunda olmasına , eğer sıkıntılı bir yola girerseniz hemen çıkış yolu bulup çıkacağınıza delalet eder.

Rüyada Oğlumu Köpek Isırması

Rüyada oğlumu köpek ısırması , çevrenizde bulunan bazı insanlardan dolayı kötü duruma düşeceğinize , size zarar vermek isteyen insanların olacağına , uğrayacağınız bu zararlardan dolayı büyük üzüntüler içerisinde olacağınıza , kafanızda bulunan planları ise uygulamaya başlayacağınıza , hem hayırlı hem de güzel olan olaylarla karşılaşmaya alamet eder.

Rüyada Oğlumu Evlendirmek

Rüyada oğlumu evlendirmek , karşınıza çıkacak olan büyük şanslara ve kısmetlere , güzel işler yapıp adınızı her yere duyuracağınıza , işinizde elde edeceğiniz başarılardan dolayı gelirinizde artışların olmasına , işinizde büyük ilgiler toplayacağınıza ve iyi işler başarmaya yorulur.

Rüyada Oğlumu Kaybetmek

Rüyada oğlumu kaybetmek , uzun zamandan beri iş yaşantınızda yaşamış olduğunuz sıkıntılardan ve dertlerden artık kurtulacağınıza , hayırlı gelişmelerle karşılaşmaya başlayacağınıza , Allah’ın izni ile güzel işler yapacağınıza ve yapacağınız işlerde başarılı olacağınıza işaret eder.

Adım yeşim ve 32 yaşında evliyim 1 çocuk annesiyim. Evde boş kaldığım zamanlarda ek gelir olsun diye bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum. Gezmeyi çok severim ve en korktuğum hayvan ise yılandır.

Yazarın Profili