TV Ekranı Kırıldı Sigorta Karşılar Mı ?
  1. Anasayfa
  2. Güncel Bilgiler

TV Ekranı Kırıldı Sigorta Karşılar Mı ?

0

Biliyorsunuz ki birçok üründe sigorta yaptırmak gerçekten daha iyi oluyor. Çünkü risk almadığımız zamanlar da sigorta imdadımıza yetişiyor ve sigorta olduğu zaman hiçbir şekilde ek masraf ödemeden ürünümüzü sapasağlam alabiliyoruz. Bu makalemiz de ise bizlere en çok sorulan sorulardan birisi olan TV ekranın camı kırıldı sigorta karşılar mı ? sorusu hakkında bildiklerimizi anlatacağız.

TV Ekranı Kırıldı Sigorta Karşılar mı

Hangi mağazadan alırsanız alın TV sigortası yaptırdığımız zaman satın alma işlemi sırasında kırılma , düşme gibi tüm hasarlar karşılanmaktadır. Fakat arkadaşlar bu nokta da dikkat etmeniz gereken bir nokta var ki o da sigortanın süresi oluyor. TV ekranınız kırıldı sigortanız devam ediyorsa TV tamamen değişmez sadece hasar gören parçası değiştirilir.

Yani kısacası TV ekranını sigorta karşılar. Bir diğer sigorta çeşitlerinden birisi de ev sigortası oluyor. Aslında bakarsanız ev sigortası da çok iyi çünkü evinizde ki tüm eşyalar bu sigorta içerisine dahil ediliyor. Herhangi bir şekilde eşyalarınız hasar gördüğü takdir de teminat tutarı ne kadar ise o kadar ödeme alırsınız.

Bunu yapmak için ise eviniz de bulunan tüm eşyalarınızın hepsi tek tek sigorta kaydına eklenmesi gerekiyor. Eğer eklenmez se o zaman sigorta ödeme yapmaz.

Tv ekranım kırıldı sigorta karşılar mı ? sorusunu cevapladık. Ama dediğimiz gibi sigortası devam etmesi gerekiyor eğer etmiyorsa o zaman tamir ettirmeniz gerekecektir ve buda size pahalıya patlayabilir.

Merhabalar benim adım sevilay ve yaşım 20. Şuanda üniversite de bilgisayar mühendisliği okumaktayım ve boş zamanlarım da bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir