Valorant Kurulum Gerçekleştirilemiyor Hatası Çözümü Nedir ? ( %100 Çözüm )
  1. Anasayfa
  2. Güncel Bilgiler

Valorant Kurulum Gerçekleştirilemiyor Hatası Çözümü Nedir ? ( %100 Çözüm )

0

Valorant oyunu günümüzde en çok oynanan ve sevilen FPS türü oyunlarından birisidir. Fakat bu oyunu kururken genel olarak birçok kişinin karşılaşmış olduğu problemlerden birisi de Valorant kurulum gerçekleştirilemiyor hatası sorunu olmaktadır.

Valorant Kurulum Gerçekleştirilemiyor Hatası

Oyun gelişme aşamasında olduğundan dolayı bu tarz sorunlarla karşılaşmanız çok normal bir durumdur. Fakat böyle bir sorunla karşılaştığınız zaman arkadaşlar hiç merak etmeyin sizlere vereceğimiz bilgiler sayesinde sorununuzu %100 olarak çözebileceksiniz. O zaman aşağıda ki adımları uygulayalım ;

İlk önce oyunu nereye indirdiyseniz o yere giriş yapın ve setup kısmını kopyalayıp , Windows D kısmına girip oraya atın. Bu şekilde yaptığınız takdir de oyununuz %100 açılacaktır.

Not : Eğer siz D kısmına kurduysanız ve bu yer de oyunla ilgili problem yaşıyorsanız o zaman hiç merak etmeyin bu sefer oyunu D’den alıp C kısmına atın bu şekilde olacaktır.

Eğer yapamayan arkadaşlarımız olursa o zaman ben bir de videolu anlatım olarak sayfama paylaştım. Videomuzu izleyerek de nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

VALORANT Kurulum Gerçekleştirilemiyor Hatası Çözümü Video

İlginizi Çekebilir