TikTok Hediye Fiyatları 2022 ( En Pahalı Hediye Ne Kadar ? )
  1. Anasayfa
  2. Güncel Bilgiler

TikTok Hediye Fiyatları 2022 ( En Pahalı Hediye Ne Kadar ? )

0

Büyük küçük demeden herkes tarafından sevilerek kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olan Tiktok hediye fiyatları 2022 ne kadar ? çok merak edilen sorulardan biri haline geldi. Tiktok biliyorsunuz ki çok kısa süre içerisin de milyonlarca insanlara ulaşmıştır ve şuanda kısa videoların paylaşım platformu olarak bilinmektedir.

TikTok Hediye Fiyatları

Tiktok Hediye Hesaplama 2022

Tiktok uygulamasında arkadaşlar hangi hediyeyi alırsanız alın %60 oranında bir kesinti olmaktadır. Sizler bir kişiye hediye yollayacağınız zaman hediyenin karşılığından %60 kesinti yapılır ve diğer kalan para hesaba tanımlanır.

Tiktok En Pahalı Hediye Ne Kadar?

Son zamanlar da en çok arattırılan konulardan birisi de Tiktok’ta en pahalı hediye hangisidir ? sorusu oluyor. Hediye olarak arkadaşlar en pahalı olanı Aslan’dır. Canlı yayın yapanlar bir hediye aldıkları zaman hemen ne kadar olduğunu hesaplamak için tiktok hesaplama ara yüzüne giriş yaparak manuel olarak hesaplamalar yaparlar.

Tiktok pahali hediye ne kadar

Bunların yanı sıra diğer hediyelerin ne kadar olduğunu da öğrenmek istiyorsanız o zaman yukarıda ki resimden bakabilirsiniz. Ne kadar olduğunu öğrenmek için ise tiktok hesaplama yaparak öğrenmeniz mümkündür.

Tiktok Yat Hediye Fiyatı?

Tiktok canlı yayın açtığınız zaman size bir anda yat mı geldi ve fiyatı ne kadar merak mı ediyorsunuz o zaman arkadaşlar hemen bunun cevabını sizlerle paylaşalım. İlk olarak Yat 7499 Jeton olmaktadır yani Türk lirası olarak baktığımız zaman 850 TL oluyor. Ama kesinti olduğundan dolayı size gelen para 350 TL oluyor.

Tiktok Spor Araba Ne Kadar?

Tiktok hediyeler de spor araba çok nadir kullanılıyor ve nadir olmasının nedeni ise 29999 jeton olduğundan kaynaklı bir durumdur. Yani Türk lirası ile 3200 TL kesinti olduğundan dolayı size yatan para 1300 TL oluyor. Zaten Tiktok ta en pahalı hediyelerden birisidir.

Tiktok Para Yağmuru Ne Kadar?

Tiktok’ta para yağmuru gönderecekseniz o zaman 105 TL ödemeniz gerekiyor. Ama hediyeyi alan kişiye gelen para 65 TL oluyor.

Tiktok Öpücük Ne Kadar?

Tiktok öpücük ne kadar ? Öpücük yollamak istiyorsanız 17 TL ödemeniz gerekiyor. Fakat hediye atmış olduğunuz kişiye gidecek olan para 7 TL oluyor.

Tiktok Altın Madeni Ne Kadar?

Tiktok uygulamasında bir kişiye altın madeni atacaksanız o zaman harcayacağınız para 95,57 TL oluyor. Hediye atmış olduğunuz kişiye gidecek para ise 55 TL olmaktadır.

Tiktok Asa Hediyesi Ne Kadar?

Tiktok’ta asa hediyesi için sizden alınacak ücret 17 TL’dir. Yayıncıya gidecek olan para ise 7 TL’dir.

Tiktok Görkemli Şato Ne Kadar?

Görkemli şato nadir kullanılan ve bir o kadar da pahalı olan hediyelerden birisidir. Bu hediyeyi almak için 20.000 jeton yani 1.902 TL harcamanız gerekiyor. Hediyeyi attığınız kişinin hesabına da 900 TL yatmaktadır.

Tiktok Unicorn Ne Kadar?

Tiktok uygulamasında Unicorn 5000 Jeton yani Türk lirası ile 480 TL’ye denk gelmektedir. Hediye alan kişiye 200 TL yatmaktadır.

Tiktok Carousel Ne Kadar?

Carousel 2020 jetondur ve Türk lirası ile 194 TL yapıyor. Bu hediyeyi alıp yayıncıya gönderdiğiniz zaman yayıncıya giden para 90 TL oluyor.

Tiktok Hediyelerin Fiyatı Aslan?

Tiktok’ta Aslan hediyesi çok nadir kullanılan fakat bir o kadar da çok arattırılan hediyelerden birisidir. 29999 Jetondur ve Türk lirası ile 2914 TL denk geliyor. Yayıncıya giden para ise 1166 TL oluyor.

Tiktok’ta En Pahalı Hediye Ne Kadar?

Tiktokta şuanda en pahalı hediye olarak spor arabaya yer verilmiştir. 3200 TL Türk lirası olan bu nadir spor araba hediyesini gönderdiğiniz zaman hediye alan şanslı kişiye 1280 TL para yatmaktadır.

Tiktok’ta Hediye Göndermek Paralımı?

Evet arkadaşlar Tiktok’ta bir başkasına hediye göndereceğiniz zaman ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu ücretlerin fiyatları değişmektedir. Yukarıda zaten hediyelerin fiyatlarını verdik oradan yararlanabilirsiniz.

Merhabalar benim adım sevilay ve yaşım 20. Şuanda üniversite de bilgisayar mühendisliği okumaktayım ve boş zamanlarım da bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir