Pudra Rengi Elbiseye Hangi Renk Eşarp Gider ?
  1. Anasayfa
  2. Moda

Pudra Rengi Elbiseye Hangi Renk Eşarp Gider ?

0

Kapalı olan bayanlarımız da eşarp seçimi yaptıkları zaman bazı konulara çok takılırlar ve özellikle pudra renginde bir elbise tercih ettikleri zaman acaba eşarp olarak hangi rengi tercih etmeliyim ? diye çok merak ederler. Bizde bu konuda hakkında araştırmalar yaptık ve pudra renginde gidebilecek en güzel eşarp modellerini ve eşarp renklerini sizlerle paylaştık. Şimdi pudra rengi elbise genel olarak her bayana çok yakışır ve esmer tenli bayanlara bile yakışmaktadır.

Açık tenli olan bayanlara daha çok yakışır fakat pudra rengini biraz koyu olması sizin için daha güzel olacaktır. Pudra elbise modelleri 2021 yılında en çok tercih edilen elbiseler arasında yer almaya başladı. Hemen hemen her renkte olan eşarp modeli ile kombine bile edebilirsiniz. Fakat ilk önceliğiniz her zaman hem beyaz hem de krem renginde eşarplar olsun.

Pudra rengi ile krem rengi en iyi kaynaşan renklerden birisidir ve bu yüzden tercih edecekseniz bu şekilde seçim yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra şal seçimin de ise pudra pembesinin yanına mint yeşilini seçerek daha güzel kombinler ortaya çıkartabilirsiniz. En son olarak ayakkabılar en önemli etkenlerdir ve bu yüzden altınıza siyah renkte ayakkabı seçimi yaparak kombinasyonunuzu bitirebilirsiniz.

Pudra Rengi Elbise Nasıl Kombinlenir?

Pudra renginde elbise seçimi yaptıktan sonra yanına bir de şal ve ayakkabı seçeceğinizden dolayı bunların rengi de aynı olması çok önemlidir. Yani bu şekilde yaparsanız tesettür modasında artı puan ile önde başlarsınız. Pudra renginde elbise kombinleri yapacağınız zaman ise ten renginizi de ön plana koymanız gerekiyor. Eğer seçeceğiniz şal ve elbise ten renginiz ile uyumlu ise rahatlıkla seçebilirsiniz. Pudra tunik kombini yapacağınız zaman ise kızlar her zaman pudra rengine en uygun olan renkleri seçmeniz gerekiyor.

Pudra İle Uyumlu Renkler Nelerdir?

  • Gümüş
  • Mor
  • Krem
  • Bej
  • Kırmızı
  • Gri
  • Mint yeşili

Adın dilay ve 25 yaşındayım. Küçük yaşımdan beri bilgisayara ilgim çok olduğundan dolayı site işleriyle uğraşmayı seviyorum. Makale yazmada da uzman olduğumdan dolayı boş zamanlarımı bu şekilde değerlendiriyorum.

Yazarın Profili