2021 Bayan Sade Gelinlik Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2021 Bayan Sade Gelinlik Modelleri

0

Her sene olduğu gibi bu sene de gelinlik konusunda sade olan modeller bir hayli popüler durumda. Sade gelinlikler çok zarif olduğundan dolayı bayanlarımızın çoğu bu modeli tercih etmektedir. Gelinlikler her genç kızın geçmişten beri hayal ettiği tek şeydir ve o gün geldiğinde seçim yapmak onun için bir hayli zor oluyor.

Kimi bayanlar gösterişli tercih ederken kimileri böyle daha sade ve zarif olmasını ister. Bizler de 2021 yılına özel olarak gelinlik modasına damgasını vuracak sade gelinlikleri sayfamıza yer verdik. Eski zamanlardan beri sade gelinlikler çok tercih ediliyordu ve bu moda günümüzde hala devam ediyor.

Sade Gelinlik Modelleri Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Gelinlik konusunda seçeceğiniz gelinlik eğer sade olunca gerçekten ortaya tüm güzelliğiniz çıkacaktır bundan emin olabilirsiniz. Özellikle vücudunuz iyiyse o zaman sade gelinlikler sizin üzerinizde şahane duracaktır.

Sade ve zarif bir görünüme sahip olan sade ve şık gelinlik modelleri iyi bir gelin makyajı, gelin saç modeli ve duvak ile tamamlandığında pek çok gösterili ve kabarık gelinlikten çok daha göz alıcı olabiliyor.

Yıllar geçtikçe sade gelinlik talebi de artmaktadır. Özellikle kapalı kadınların en çok tercih ettiği sade tesettür gelinlik modelleri sıklıkla tercih edilmektedir.

Dantelli Sade Gelinlik Modelleri

Sade gelinlik konusunda dantelli olan modeller sizi daha şık gösterecektir. Fakat bunu biraz daha güzelleştirmek için yanına yapacağınız makyaj ile daha şık görünüm elde etmiş oluruz.

Dantelden yapılan her şey biliyorsunuz çok güzel oluyor ve bu yüzden sade gelinlik seçeceğiniz zaman dantelli olmasına dikkat edin. Özellikle fransız danteller sade olan gelinliği daha güzel yaparak göz alıcı bir detay oluşturuyor. Gelinlik üzerine yapılan bu danteller nerelere yapılıyor diye soracak olursanız hemen söyleyelim. Danteller kızlar göğüs kısmına , omuz bölgelerine , bel kısımlarına ya da üst kısımlarına yapılmaktadır.

Gelinlik seçimi yapacağınız zaman ise kesinlikle vücudunuza göre olanları tercih edin. Eğer bol geliyorsa veya çok sıkıyorsa o model çok güzel olsa bile tercih etmeyin bu sizin zararınıza olur.

İlginizi Çekebilir