Eğer bir kişi cuma gecesi yani perşembeyi cumaya bağlayan gece 100 kere salavat-ı şerif okursa Yüce Allah o kişinin istemiş olduğu dileği yerine getirmektedir. Salavat-ı şerif okumak gerçekten çok etkili dualardan birisidir ve hem dünya da hem de ahirette mutlaka hayır kapılarını sizlere açmaktadır. Aynı zaman da Allah’tan af dilemek için de 7 kere bunu okursanız Allah yapmış işlemiş olduğunuz günahları affeder.

Nihat Hatipoğlu Dileklerin Kabulü İçin Büyük Hacet Duası
Nihat Hatipoğlu dileklerin kabulü için insanların okuması gereken duanın hacet duası olduğunu söylemiştir. Aynı zaman da dileklerinizin yerine gelmesini istiyorsanız duanın yanın da ibadetlerinizi de doğru bir şekilde yapmalı ve hayırlı bir kul olmanız gerek.
Yani sadece dua ederek herhangi bir beklenti içerisine girmek pek doğru olmaz. Eğer sizler ibadetlerinizi yerine getiriyorsanız zaten iyi insan olduğunuzdan dolayı Allah dilemiş olduğunuz her şeyi yerine getirir.
Dilek Duası Nihat Hatipoğlu
Dileklerinizin gerçekleşmesini ve hayır kapılarının da size açılmasını istiyorsanız cuma günü 100 kere salavat-ı şerif okuyabilirsiniz. Allah’tan bir şeyler istediğiniz zaman dileklerinizi hacet namazı kılarak da iletebilirsiniz. Allah kulları için her zaman en iyisini yapar ve o kişi için en hayırlısı neyse onu sunar. Bizler sadece istemiş olduklarımızı Yüce Rabbimize iletmemiz ve sonrasında zamanı beklemeliyiz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ;