Google Chrome Eklentileri Yasaklı Sitelere Giriş
  1. Anasayfa
  2. Güncel Bilgiler

Google Chrome Eklentileri Yasaklı Sitelere Giriş

0

Web teknoloji alanında çok popüler olan Chrome sürekli olarak kendisini yenileyerek daha iyi yerlere geliyor ve kullanıcılara da çok iyi imkanlar sunmaya devam ediyor. Hemen hemen her bilgisayarda veya mobil cihazlar da Chrome kesinlikle vardır. Bu yazımız da ise Chrome eklentilerine kısaca göz atacağız.

Google eklentisinde reklam engelleme eklentisi , hızlı indirme eklentisi , renk kodu , yasaklı sitelere giriş ve video indirme gibi eklentiler mevcuttur.

Google Chrome Eklentileri Yasaklı Sitelere Giriş

1- AdBlock

Adblock günümüzde birçok kişinin kullanmış olduğu eklentilerden birisidir. Bu eklenti gerçekten olmazsa olmaz eklentilerin başında gelir. Chrome eklediğiniz zaman bunu ağ trafiğini izlemeye başlar ve reklam olarak bildirim şeyleri herhangi bir şekilde bağlantı açmadan arka planda onu bloke eder.

Bu eklentiyi ister aktif isterseniz de deaktif edebilirsiniz.

2- Browsec

Güvenlik her şeyden önemlidir ve bu yüzden ücretsiz olarak VPN sunucusuna bunu ekleyerek tek bir tıkla bağlantınızı gizleyebilirsiniz. Browsec sayesinde tüm yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz ve bunu Chrome ücretsiz olarak sunmaktadır. Fakat isteyenler aylık sadece 3.3 dolar ödemesi yaparak Premium alıp VPN sunucularına geçiş yapıp hızlarını daha çok arttırabilir tabi.

3- Video Downloader Professional

Adından da anladığınız üzere hangi sayfa da gezinirseniz gezinin eğer o yer de video varsa otomatik olarak bilgisayarınıza indirmek için size soracaktır. Web’te geziniyorsunuz ve karşınıza çok güzel bir video çıktı diyelim. Bu eklenti onu otomatik olarak algılıyor ve size indirme işareti getiriyor. Eğer sizler isterseniz videoyu indirebilirsiniz. Bu eklenti de tamamen ücretsiz olmaktadır.

4- ColorZilla

Bir sitede gezdiğiniz zaman o yer de gözünüze bir renk takıldı ve bu rengi merak ediyorsanız o zaman ColorZilla özelliği sayesinde bunu öğrenmeniz çok kolaydır.

5- Google Keep

İnternette gezindiğiniz zaman karşınıza diyelim link veya güzel bir söz çıktı ve bunu saklamak istiyorsanız o zaman Google Keep bu noktada en iyi pratik çözümlerden birisidir. Aynı zaman da Google Keep mobil cihazlarla da uyumludur.

6- Grammarly

Eğer sizler de ingilizce metinler yazıyorsanız o zaman bu uygulama gerçekten tam da sizlere göre diyebiliriz. Çünkü tam İngilizce dil bilgisi kurallarına uygun olup olmadığını kontrol eden bir uygulamadır. Eğer yanlışlık varsa hemen sizi uyarıyor.

Merhaba benim adım derya. Yaşım 19 ve üniversite 1 okumaktayım. Makale yazmayı çok sevdiğimden dolayı bilgituneli.com sitesine makale yazmaktayım. Arkadaşlarımla beraber sinemaya gitmeyi çok seviyorum ve en korktuğum hayvan köpektir.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir