2022 Yılına Damgasını Vuracak Erkek Eldiven Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2022 Yılına Damgasını Vuracak Erkek Eldiven Modelleri

0

El örgüsü biliyorsunuz ki günümüzde eskiden beri gelen ve oldukça değer kazanmış aynı zaman da hamarat kadınlarımız tarafından her sene güzelleşen bir el işidir. Her sene birbirinden güzel örgüler işlenmekte ve yerine farklı modeller gelerek moda oluyor. Hem erkekler hem bayanlar hem de çocuklar için el örgüsünden yapılan şahane örnekler bulunmaktadır. Bizler de bu yazımızda hem 2021 hem de 2022 yıllarına damgasını vuracak erkekler için yapılan el örgüsü eldiven modellerini inceleyeceğiz.

Giyim sektöründe hazır ürünler çok var fakat el örgüsü gibi kaliteli ve kullanışlı maalesef olmuyor. Artık hazır parçalar almak yerine insanlar kendi el emekleri ile güzel örgüler yaparak o şekilde kullanıyor. Hem bu şekilde daha çok sağlıklı ve kullanışlı olmuş oluyor. Sizler de mesela eşiniz çalışıyorsa malum kış mevsimi geliyor ve bu yüzden onları bu gibi soğuklardan ellerini korumak için harika eldivenlerden birini seçip örebilirsiniz.

HER YIL DEĞİŞEN VE YERİNE FARKLI MODELİ GELEN ERKEK ELDİVENLERİ

Tabi sadece yetişkin olan erkekler için değil aynı zaman da erkek çocukları ve bebekler için de eldivenler bulunmaktadır. Erkekler renk konusunda genel olarak en çok tercih ettikleri renk şöyledir ; lacivert , mavi , siyah , bordo , mavi ve beyaz’dır. Eğer eşinize eldiven yapmayı düşünüyorsanız bu renklerden birini seçip yapabilirsiniz. Özellikle yapacağınız eldivene bir de süslemeler yaparsanız bence eşiniz o şekilde daha çok hayran kalacaktır.

Unutmayın hanımlar eldiven yapacağınız zaman seçeceğiniz ip türü de son derece önemli bir etkendir. Yani naylon ve ince ipler kullanmak yerine hem kalın hem de pamuklu olanları tercih ederseniz daha iyi olacaktır. Neyse lafı fazla uzatmadan 2022 yılına damgasını vuracak ve bayanların özenle yaptıkları o muhteşem erkek eldiven örnekleri ;

Adım Erman ve 23 yaşındayım. Açıktan hem üniversite okuyorum hem de boş zamanlarım da makale yazıyorum. Kitap okumayı aşırı çok severim ve arkadaşlarımla bir şeyler yapmaya bayılırım.

Yazarın Profili