2022 Örgü Battaniye Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2022 Örgü Battaniye Modelleri

0

Örgü Battaniye Modelleri

Hamarat kadınlarımız özellikle kış aylarında evde boş kalmamak için örgü işi ile uğraşırlar ve ortaya her geçen gün de farklı modeller çıkarmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu sezon ise sizlerle örgü battaniye modellerini paylaşacağız ve marifetli kadınlarımızın ellerinden o kadar güzel renklerde , desenlerde , motiflerde ve işlemelerde battaniyeler yapılmış ki şahsen bizim çok ama çok hoşumuza gitti. Hem renkli hem de sade tonlarda yapılan örgü battaniyeler çok şık görünüyor.

2022 Örgü Battaniye Modelleri

Örgü işini seven ev kadınları hayatta boşta kalmak istemez ve sürekli olarak yeni şeyler yapmak isterler. Eğer sizler de yeni modeller arıyorsanız o zaman sizlerle paylaşmış olduğumuz örgü battaniye modellerinden birisini yapabilirsiniz. Sizlerle paylaşmış olduğumuz modellerin hepsi de 2022 yılında en çok sevilen ve en popüler olan modellerdir.

YENİ SEZON ÖRGÜ BATTANİYELER

Hem kare kare örülmüş hem de farklı desenlerde yapılan örgü battaniyeler son zamanlar da çok fazla yapılan modeller arasında yerini aldı. Eskiden beri kare şeklinde örülen battaniyeler çok yapılıyordu ve hala da yapılmaya devam ediyor. Fakat modeli yapacağınız zaman renk uyumlarına da dikkat ederseniz ortaya harika modeller çıkartabilirsiniz.

basit Örgü Battaniye Modelleri

Gri renkte yapılan örgüler günümüzde çok tercih edilen renkler arasındadır. Eğer battaniye yapacaksanız ve hangi renkte yapsam diye düşünüyorsanız bence gri renk tonları en iyi seçim olabilir. Evinizin dekoru da gri tonlarda ise o zaman yapacağınız gri battaniye de buna çok güzel uyum sağlayacaktır.

Burada paylaşmış olduğumuz modellerin hepsi örnek verme amaçlıdır yani sizler hayal gücünüzü kullanarak ortaya daha güzel ve farklı battaniyeler de çıkartabilirsiniz. Umarız paylaşmış olduğumuz modellerin hepsi hoşunuza gider ve en güzel modeli seçerek yapmaya da başlayabilirsiniz.

çok güzel Örgü Battaniye Modelleri

Beyaz renk sevenler varsa o zaman örülmesi de kolay olan modeli yapmaya başlasınlar. Hem yapımı basit hem de evinizin her köşesinde çok güzel duracağından beyaz battaniye modelini seçebilirsiniz. Örgü battaniyeler de renk seçimi çok önemlidir bu yüzden evinize göre yaparsanız daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Kız çocuğunuza battaniye örecekseniz o zaman renk olarak pembeyi seçebilirsiniz.

değişik Örgü Battaniye Modelleri
en güzel Örgü Battaniye Modelleri
en yeni Örgü Battaniye Modelleri
farklı Örgü Battaniye Modelleri
güzel Örgü Battaniye Modelleri
kolay Örgü Battaniye Modelleri
Örgü Battaniye Modelleri 2022
Örgü Battaniye Modelleri basit
Örgü Battaniye Modelleri kolay
Örgü Battaniye Modelleri
rengarenk Örgü Battaniye Modelleri
renkli Örgü Battaniye Modelleri
son model Örgü Battaniye Modelleri
tığ işi Örgü Battaniye Modelleri
yapımı kolay Örgü Battaniye Modelleri
yeni Örgü Battaniye Modelleri
yepyeni Örgü Battaniye Modelleri

Adım yeşim ve 32 yaşında evliyim 1 çocuk annesiyim. Evde boş kaldığım zamanlarda ek gelir olsun diye bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum. Gezmeyi çok severim ve en korktuğum hayvan ise yılandır.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir