2021 Yılına Damgasını Vuracak Farklı Havlu Kenarları Örnekleri
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2021 Yılına Damgasını Vuracak Farklı Havlu Kenarları Örnekleri

0

Günlük yaşam içerisinde sık sık kullanmış olduğunuz ve özellikle her genç kızın çeyizine yapılan birbirinden güzel ve motifli havlu kenarları 2021 yılında daha farklı örnekleri ile karşımıza çıkıyor. Biliyorsunuz ki örgü dünyası da her yıl değişiyor ve yerlerine daha değişik modeller gelerek moda olmaya başlıyor. Bu yıl da el işini çok seven hamarat kadınlarımız motifli , değişik şekiller de yepyeni havlu kenarları yapmışlar ve bunların hepsi de bir harika görünüyor.

Eski zamanlardan günümüze kadar gelen bu havlu kenarları eski yıllarda nasıl popüler ise bu zamanlarda da popülerliğini hala koruyor. Aradaki sadece fark değişik tarzlarda modeller yapılıp sunuluyor. Aynı zaman da eskilerde hep havlu işlemeleri ağır olarak yapılırdı fakat şu zamanlar da gençler nasıl kullanacaklarsa o şekilde yapılıyor. Bu zamanlar da tercih edilen modeller genel olarak hem renkli hem de sade modeller tercih ediliyor. Fakat eski zamanlar da tercih edilen modeller daha çok büyük işlemeli ve kalın büyük havlu kenarları oluyordu.

ÇEYİZLİKLERİN VAZGEÇİLMEZ EL İŞİ HAVLU KENARLARI

Bunların yanı sıra eskiden bu zamana kadar değişen başka bir yöntem ise yapımıdır. Eskiden ağır ve zor olarak yapılan havlu kenarları şimdiler de daha pratik ve kolay bir şekilde yapılıyor. Çünkü büyük işlemeler yerine küçük desenler yapıldığından dolayı havlu kenarı daha kolay hale geliyor. Mesela büyük yapılan havlu işlemelerin de el yüz silinirken hep sıkıntı çıkardı ve bu yüzden günümüzde pek tercih edilmiyor.

Eski zamanlar da çok popüler olan beyaz dantel ip kullanıp yapılan havlular artık günümüzde pek tercih edilmemeye başlandı. Günümüzde artık daha çok renkli iplerle yapılan ve rengarenk motiflerle desen verilen örnekler daha çok yapılmaktadır. Hatta hanımlar sizler çocuklarınız için de hayvan desenli modeller yaparak onların odalarını havlu kenarları ile de süsleyebilirsiniz.

Çeyizlik için havlu kenarı modeli yapacaksanız o zaman düz ve sıradan modeller yapmak yerine simli iplerle yapılan örnekleri tercih edebilirsiniz. Renk olarak pembe , sarı veya mavi gibi iç açıcı renkler havlu kenarını daha güzel yapacaktır. İşte 2021 yılına damgasını vuracak olan birbirinden güzel havlu kenarları ;

Merhaba benim adım derya. Yaşım 19 ve üniversite 1 okumaktayım. Makale yazmayı çok sevdiğimden dolayı bilgituneli.com sitesine makale yazmaktayım. Arkadaşlarımla beraber sinemaya gitmeyi çok seviyorum ve en korktuğum hayvan köpektir.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir