2021 Sonbahar Oje Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2021 Sonbahar Oje Modelleri

0

Evlerimizde kapanma açılma derken bir yazı geride bırakıyoruz. 2021 yılının son aylarına girerken sonbahar sezonunun yeni oje trendleri belli oldu. Gelin hep beraber bunlara göz atalım.

Mat Görünümlü Kraliyete Uygun Tırnaklar

Sonbahar-Kış denilince akla gelen soğukluğu en iyi temsil eden matlıklar bu sene de başı çıkıyor. Parlak ve göz yoran tırnakları tercih etmeyenlerin gözdesi olan mat renkli ojeler kraliyet ailesinde oldukça çok tercih ediliyor. Birçok markanın çeşit çeşit çıkardığı mat renkli ojelere kolaylıkla ulaşabilir ve sürebilirsiniz. Her kıyafetine uygun olacak siyah tonları ve kahverengi tonlarıyla mükemmel gözükebilirsiniz. İsterseniz de iddialı sayılabilecek beyaz, turuncu ve yeşil renklerinde sonbaharı tırnaklarınızda yaşatabilirseniz.

Sanatsal Çizimlerle Süslü Tırnaklar

Tırnakların olmazsa olması stickerlerı ojelerinizle sizde yapabilirsiniz. Biliyoruz ki tırnaklarımız bazen ruh hallerimizi en iyi yansıtan taraflarımızdan. Renkli, eğlenceli tırnak süsleriyle tırnaklarınızda güzel görüntüler oluşturabilirsiniz. Bulamazsanız da sıkıntı yapmayın çünkü basit ve şık tırnak süsü yapabileceğiniz sonbaharı çağrıştıracak tarifimiz var: İlk önce tırnaklarınıza sade bir oje sürün. Yeşil bir renkle ojeyle tırnaklarında yaprak şekli oluşturun. Daha sonra turuncu ojenizle yapraklarınızın kenarlarından geçin. Son olarak tırnaklarına cila atın, bitti!

Sonbahar Aşkı, Gül Kurusu Tırnaklar

Sonbahar denilince bir diğer akla gelen soluk, tenle uyumlu renkler bu sene de göze çarpmak istemeyen aynı zamanda bakımlı tırnak görünüme sahip olanların tercih noktası oldu. Ten renginize uygun krem tonları veya bir iki ton koyu gül kurusu renkli ojeleri güvenle tercih edebilirsiniz.

Sarı ve Yeşil Renklerle Sarılı Tırnaklar

Sonbaharın olmazsa olmaz renklerinden sarı ve yeşili bu mevsim kullanmayacaksınız da ne zaman kullanacaksınız. Biliyoruz ki tırnaklarda daha çok kırmızı, bordo, beyaz, pembe tonları, siyah veya şeffaf renklerin dışına çıkmayı pek sevmiyoruz. Ama oje reyonlarında gördüğümüz o turuncu, yeşil veya sarı tonlarına içimiz gidiyor. Hazır bu sene trend olmuşken fırsatı kaçırmayın ve o renkleri alın!

Gümüşü Tırnaklar

Özel günlerde vazgeçilmezimiz olmuş gümüşi renkleri, sonbaharda günlük de kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu yılın trendlerinden gözüken gümüşi, bronz, altın parıltılı ojeleri tırnaklarınıza uygulayın ve şıklığın tadını çıkarın.

İlginizi Çekebilir