2021 Sonbahar Bayan Yağmurluk Modelleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2021 Sonbahar Bayan Yağmurluk Modelleri

0

Sonbahar Ayları İçin Yağmurluk Modelleri

Sonbaharın gelmesi, yağmurlu günleri de bolca yaşayacağımızın habercisi oluyor bir nevi. Özellikle bu sezonda dış giyim parçalarının kullanımı ön plana çıkıyor.

Bayan giyim alanında ortaya atılan tasarımlarda da dış giyim modellerine verilen önem dikkat çekiyor. Yağmurluk da bunlardan sadece bir tanesi. Yağmurlu ama çok fazla soğuk olmayan havalarda biraz da mevsimsel olarak tercih edilen yağmurluklar; Sonbaharda bayanlar için en uygun dış giyim ürünleri arasında yer alıyor. Üstelik bu konuya tasarımcılar da ciddi şekilde zaman harcamaya başladı. Eskiden olduğu gibi üstün körü bir şekilde üretilen yağmurluklar yok artık piyasada. Diğer alanlarda olduğu gibi bu alanda da en modern ve en şık tasarımlar göze çarpıyor. Artık bayanlar seçecekleri yağmurlukla da trend olabilecekler. Tabi onu en doğru şekilde kombinlemek gerekiyor.

Yağmurluk modelleri, polyester cinsi kumaşlardan üretildiği için su geçirmeme özelliği ile dikkat çekiyor. En çok yağış alan mevsimin Sonbahar olduğu düşünüldüğünde de; özellikle bu mevsim için yağmurluklar tam anlamıyla biçilmiş kaftan olmakta.

Kaban Tarzı Yağmurluk

Yağmurluk ve kaban karışımı olarak ön plana çıkan bu modeller; sıradan ve basit bir yapıda olan yağmurluklara sıcak bakmayan hanımların tercihidir. Genelde bu modelleri tesettürlü bayanların sıkça kullandıkları görülmektedir. Yağmur alan bölgelerin su geçirmeyecek bir şekilde tasarlanmasının yanı sıra; görünümünün kabanı andırması; daha göze hoş gelen bir görüntünün açığa çıkmasına yardımcı olmaktadır.

Trençkot Görünümlü Yağmurluk

Trençkotu andıran bir yapıda olan bu yağmurluklar; genelde açık giyinen hanımlar tarafından kullanılmaktadır. En modern yağmurluk tasarımları arasında sayabileceğimiz trençkot tarzı yağmurluklar; sadeliğinin yanı sıra asil duruşuyla da dikkat çekiyor. Yağmurdan korunmak ve aynı zamanda şık bir stil oluşturmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat.

Tunik Tarzı Tesettür Yağmurluk

Tesettüre uygun bir şekilde giyinen hanımlar için özel olarak üretilmiş olan tunik tarzı yağmurluklar; günlük gezmelerde en fazla tercih edilen yağmurluk modelleri arasında yer almaktadır. Tesettür yağmurluk modelleri içerisinde yer alan tunik tarzı yağmurluklar ile hem yağmurdan korunacak, hem de kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Adım yeşim ve 32 yaşında evliyim 1 çocuk annesiyim. Evde boş kaldığım zamanlarda ek gelir olsun diye bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum. Gezmeyi çok severim ve en korktuğum hayvan ise yılandır.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir