2021 Çocuk Atkı Modelleri Ve Yapılışı
  1. Anasayfa
  2. Kadınca

2021 Çocuk Atkı Modelleri Ve Yapılışı

0

Çocuk Atkı Modelleri Ve Yapılışı

Çocuklar kış ayı geldiği zaman en çok tercih ettikleri aksesuarların başında atkı modelleri gelmektedir. Özellikle anneler çocukları bu kış aylarında üşümesinler ve malum okullarda olduğundan dolayı onları korumak için el örgüsü olarak atkıları tercih ederler. El işi ve göz nuru olduğundan dolayı da baya bir emek harcanması gerekiyor tabi. Bizler de bu yazımızda netten bulmuş olduğunuz en güzel çocuklar için yapılan atkı örneklerini bir araya toplayıp sizlerle paylaştık.

2021 Çocuk atkısı örgü modelleri

Çocuk Atkı Modelleri

Bizim şu hayatta en değerli varlıklarımız tabiki de çocuklarımızdır değil mi ? Onların sağlıkları ve mutlulukları bizim için önemli konulardan birisidir. Malum okullarda açıldı ve kara kış yüzünü göstermeye başladı. Bu yüzden çocuklarımız üşümesin diye onlara en güzel aksesuarlardan birisi olan atkıları örmemiz gerekiyor. Genel olarak kış ayında kullanılan modelleri sizlerle paylaştık ve bu modeller tam da çocuklarınıza göre diyebilirim. Kış zaten çok uzun geçen bir dönem ve bizler de evimiz de oturmak yerine çocuklarımıza bu tarz örgüleri örebiliriz.

Balık şeklinde atkı

Herkes daha kolay bir şekilde yapsın diye en kolay modelleri seçerek sayfamıza ekledik. Hem bunları yaparken de çok fazla sermayeye gerek duymadan sadece ip ve tığ işi ile çocuklarınıza rengarenk atkılar örebileceksiniz. Hem çocuklarınızın tarzına hem de giyim zevklerine göre tasarlanmıştır. Eğer sizler de renk uyumuna dikkat eden birisi iseniz o zaman aşağıdaki modellere göz atmalısınız.

Bebekler için ponponlu atkı

Bazı çocuklar atkıları sevmez fakat yine de onlar için atkılar bence örülür. Sizler mesela atkıları kullandırtmak istiyorsanız o zaman rengarenk ve ilginç desenli olan atkıları örebilirsiniz.

ÇOCUK ATKI YAPILIŞI

Beyaz atkı modeli
Boncuklu çocuk atkı modeli
Çiçekli atkı modeli
Çiçekli çocuk atkısı örgü
Çocuk atkı bere modelleri
Çocuk atkısı örgü modelleri
Çocuklar için örgü atkı
Değişik atkı örnekleri
El örgüsü atkı
El örgüsü yeşil atkı
Fırfırlı atki modeli
Kalem atkı modelleri
Kiraz meyveli atkı
Kız çocuk Örgü Atkı Modelleri
Köpek şeklinde atkı
Lacivert beyaz çocuk atkısı örgü
Mavi örgü bebek atkısı
örgü atkısı modeli
Pembe beyaz renk atkı
Sarı çocuk atkıları
Sarı renk örgü atkı

Adım Erman ve 23 yaşındayım. Açıktan hem üniversite okuyorum hem de boş zamanlarım da makale yazıyorum. Kitap okumayı aşırı çok severim ve arkadaşlarımla bir şeyler yapmaya bayılırım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir