2021 Bol Pantolon Kombinleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2021 Bol Pantolon Kombinleri

0

Her sene olduğu gibi bu sezonda genç kızlarımız tarafından bol pantolon kombinleri çok moda oldu. Özellikle bol pantolon giyildiği zaman en çok sorulan sorulardan birisi de ayakkabı olarak neyi seçmem gerekiyor sorusu oluyor. Her tarza ve her yaşa uygun olan bol pantolon kombinleri yapılmaktadır. Mesela klasik tarzlardan tutun modern tarzlara kadar bir sürü kombin vardır. Özellikle bu kombini dört mevsimde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Bol Pantolon Kombinleri Ve Modelleri

Bol pantolonlarda en çok tercih edilen modeller şunlardır ; keten , kot , şifon ve kumaş olanlardır.

Bol pantolon ile kızlar kombin yapacağınız zaman kesinlikle o sezona ait olan hem kumaşları hem de mevsime ait renkleri tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Bol Pantolon Üstüne Ne Giyilir ?

Bol pantolonları en çok tesettürlü olan bayanlarımız tercih etmektedir. Mesela tesettürlüyseniz o zaman tesettür kombini yapacağınız zaman bol pantolon üzerine şunları tercih edebilirsiniz ; gömlek , salaş tişört ve tunik. Aynı zaman da bunları kullanırken slim fit olan üst kombinleri de tercihinize koyabilirsiniz.

Örnek verecek olursak ; bol pantolon , üstünüze crop top ile askılı bir bluz seçerek harika bir kombin tasarlamış olursunuz.

Bol pantolonların üzerine kısa üstlerin yanı sıra ara boy olan üstler veya kalça hizasında olan üstleri de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Şimdi hepsini güzelce tasarladık ve üst işini hallettikten sonra bunu tamamlamak için en iyi uyumlardan birisi de ceketlerdir. Evet üzerinize güzel bir kot ceket , blazer ceket veya deri ceket seçerek kombininizi daha da canlandırabilirsiniz.

Renkli olarak tercih edebileceğiniz bol pantolonlarınızın üzerine beyaz renkte tişört ve siyah renkte ceket seçerek harika kombin yaparsınız. Ya da bol pantolonlarınızın üstüne tek renk olan parçaları seçerek desenli ceket giyerek de farklı tarz yapabilirsiniz.

Bol Pantolon Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir ?

Bol pantolonlarınıza kombin yapacağınız zaman altınıza tercih edebileceğiniz ayakkabı tüksek topuklu ayakkabı modelleridir. Çünkü bol pantolonunuz ayakkabınızın topuğunu zaten kapatacak ve böylelikle sizin için bir avantaj olacaktır.