2021 Bayan Uzun Elbise Kombinleri
  1. Anasayfa
  2. Moda

2021 Bayan Uzun Elbise Kombinleri

0

Her yıl olduğu gibi bu yılda uzun elbise modelleri vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Uzun elbise modelleri özellikler bayanlarımız en çok özel gecelerde ve özel davetlerde tercih etmektedir. O kadar güzel ve şık uzun elbiseler var ki insan seçmede bir hayli zorlanıyor diyebilirim. Bunların yanı sıra sadece özel davetlerde veya özel gecelerde değil günlük yaşantınızda bile uzun elbise modellerini seçerek harika kombinasyonlar yapabilirsiniz.

Şık Uzun Elbiseler

Uzun elbiseler tasarlandığı zaman her zaman bayanların tarzına , vücutlarına ve zevklerine uygun şekilde yapılmaktadır. Özellikle yaz ayında olduğumuz için tasarlanan modeller sizi asla terletmez. Çünkü yaz ayında uzun elbiseleri tasarlarken en dikkat ettikleri nokta kumaşları oluyor. İnce kumaş kullanıldığından dolayı rahatlıkla uzun elbiseleri sizler de tercih edebilirsiniz.

Düğünlerde , özel geceler de ya da davet gibi yerlere gideceğiniz zaman diğer insanlardan daha şık olmak istiyorsanız o zaman bu sezon için tasarlanan uzun elbise modellerine bir göz atmanız gerekiyor. Sayfamızda sade uzun elbiseler , çizgili uzun elbiseler , payetli uzun elbiseler ve düz kalem uzun elbiseler gibi çeşit çeşit modeller bulunmaktadır.

Günlük için tercih yapacak bayanlarımız , çiçek desenli , geometrik desenli ya da çizgili olan elbiseleri tercih ederek daha cool bir kombinasyon çıkartmış olurlar.

Yukarıda bulunan lacivert renkteki uzun elbise modelini ise sizler günlük yaşantınızda tercih edebilirsiniz. Unutmayın bayanlar uzun elbise seçimi yaparken her zaman vücudunuza en uygun modeli seçmenizi tavsiye ederim.

Kısa boylu bayanlarımız uzun elbise seçimi yaparken genel olarak kararsız kalırlar. Fakat tercih yapacağınız zaman uzun elbise modelini seçerken ayaklarınızı tamamen kapatacak şekilde olsun ve yüksek topuklu ayakkabı giyerek boyunuzu 15 santim kadar uzatabilirsiniz. Bu şekilde kombin size çok uygun olacaktır. Örnek verecek olursak ; siyah renkte uzun bir elbise ya da kırmızı renkte uzun elbise seçin. Topuklu ayakkabı , bir takı ya da kemer seçerek kombin yapabilirsiniz.

Merhabalar benim adım sevilay ve yaşım 20. Şuanda üniversite de bilgisayar mühendisliği okumaktayım ve boş zamanlarım da bilgituneli.com sitesine makale yazıyorum.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir